Редактор: e-mail: кадър БНТТрябва да има наказателна отговорност за тези, които превозват

...
Редактор: e-mail: кадър БНТТрябва да има наказателна отговорност за тези, които превозват
Коментари Харесай

Дебат за споделеното пътуване: ГЕРБ продължават да искат наказателна отговорност, според БСП просто няма контрол

Редактор: 

e-mail: 

кадър Българска национална телевизия

Трябва да има наказателна отговорност за тези, които транспортират хора с микробуси или дребни рейсове без нужните позволения. В някои случаи те нямат даже и съответната категория за водачи. Тази позиция изрази в полемика по Българска национална телевизия 1 депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов.

Той и сътрудника му от Българска социалистическа партия Иван Иванов дебатираха по тематиката за признатото през вчерашния ден от Народното събрание президентско несъгласие. С него беше спряно криминализирането на нерегламентираните транспорти, което можеше да засегне и известното споделено пътешестване.

Според депутата от Българска социалистическа партия станалото през вчерашния ден е злополука на метода, по който ГЕРБ вършат закони.

Красимир Ципов съобщи от своя страна, че нереглраментираните транспорти основават заплаха за здравето и живота на хората. Той се разгласи и за усилване на контрола от държавните органи. Според Иван Иванов точно това е казусът – държавните контролни органи в действителност не си правят работата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР